Borderlands 2 – årets store skydespil
11/10/2012

Borderlands-2-pc-skydespil

Find dine chips frem, hop i gamer-bukserne og dyrk shoot and loot, til du bliver skør, i et af årets fedeste shoot ‘em ups. Spillet vi snakker om er selvfølgelig Borderlands 2, der netop er udkommet til pc.

Hvad får man, hvis man mikser store våben, sort humor, nogle flere
våben og en masse skydegale freaks? Svaret er ’’Borderlands 2’’ fra Gearbox.

Borderlands-historien udspiller sig på planeten Pandora, hvor du som en af de fem vault hunters skal forsøge at dræbe den tyranniske diktator Handsome Jack og skabe fred (alt er relativt) samt finde en mystisk nøgle.

Spillet byder på timevis af gameplay, for selv efter du har gennemført spillet, kan du bruge utallige timer på at udforske Pandoras mange flotte landskaber. Du kan også sætte dig for at opnå nogle af de mange milepæle, der er, som vil øge din ’’bad-ass’’ rank.

Borderlands 2 er en klar forbedring af forgængeren Borderlands 1. Gearbox har lyttet til deres fans og forbedret alle aspekter af spillet. Interfacet er blevet mere brugervenligt, Pandora er blevet smukkere at se på, og gameplayet
er blevet gjort til kernen af spillet, hvor det i det tidligere spil primært har været spillets historie, fansene var fascinerede af.

Borderlands 2 er shoot ’em up-versionen af Diablo, da man bruger det meste af sin tid på at skyde ting, til de dør, hvorefter man opsamler våben, pengesedler og andet guf der skulle falde ud af hovederne på de mange bad-asses og væsner, man møder på sin vej.

Alt i alt er Borderlands 2 et meget vellykket spil. Hvis du var bare en smule
glad for Borderlands 1, kan vi garantere, at du vil elske toeren.

Anmeldt af Adam Swary Tellman

Platform: PC
Udvikler: Gearbox
Distributør: Panvision
Karakter: 9/10