Mafia 2 – godkendt af Don Corleone

mafia-2-anmeldelse

I Mafia 2 spiller du Vito Scaletta, en italiensk dreng, der med sin familie er flyttet til USA for at prøve at opnå ”The American Dream”. Spillet er lidt langsomt, men med en god personudvikling og godt med mafioso-vold er denne anmeldelse skam positiv nok.

Nogle år senere bliver Vito taget af politiet for indbrud sammen med sin bedste ven Joe Barbaro, men da politiet ser, at han er siciliansk immigrant, giver de ham muligheden for at vælge mellem at komme i fængsel eller komme i hæren. Vito vælger hæren. Han bliver sendt til Sicilien i et forsøg på at gøre det liberalt.

Vito bliver dog hjemsendt fra hæren, fordi,han bliver ramt under et skudopgør i Italien. Da han ankommer til Empire Bay, den fiktive by hvor Vito bor, med planer om at skulle tilbage i hæren, møder han sin gamle bedste ven Joe Barbaro, der hiver i nogle tråde og får skaffet falske hjemsendelsespapirer til Vito, så han for lov til at blive i Empire Bay.  Vito bliver hurtigt introduceret til Joes venner og begynder at arbejde sig vej op igennem mafia-hierarkiet!

Mafia 2 byder på en fantastisk rejse tilbage i tiden til midt 90′erne, da der er både musik, tøj, biler og selv våben fra denne æra. Spillet minder meget om GTA-serien, nu bare med mere stil, jakkesæt og blanke sko. Det er skam standarduniformen for enhver mafioso.

Mafia 2 har et lidt sløvt optræk, da man bruger de første mange timer foran skærmen på at skaffe en masse penge og så miste dem på den ene eller den anden måde. Men efter en tur i spjældet, hvor Vito bliver introduceret til en af de store mafiabosser , tager spillet virkelig fart, og der går ikke lang tid, før du brænder huse ned med molotovs, jager folk med tommy-guns og bræker knogler med et baseballbat.

Spillet har masser af timers udfordrende gameplay og er klart pengene værd. Køb det, hvis du kan lide GTA og/eller andre spil af samme art.

Anmeldt af Adam Swary Tellman

Platform: Pc
Distributør: Activision
Karakter: 7/10