Dødsygt rocker hævntogt i Ride to Hell

ride-to-hell-01

Masser af fede skyderier, heftige motorcykel jagter, suveræn grafik, fantastisk stemmeskuespil og en gribende og rørende historie. Det her spil, har intet af det. Men det har derimod, masser af andre ting… ikke gode ting, men hey, det er tanken der tæller, ikke?

Det er for mig, svært at anmelde et spil, hvor jeg skal kigge på det, fra godt og ondt, da der simpelthen ikke er noget godt overhovedet. Men jeg vil prøve at være så beskrivende hvad der dårligt, og hvad der er godt. Jeg starter med det gode. Det eneste decideret gode, jeg kan huske, var en one-liner jeg grinede af. Det var alt. Nu, til alt det dårlige.

Gameplayet er meget ensformigt og kedeligt. Det her er sådan et spil, hvor du skal bekæmpe de samme 3 fjender, 100 gange uden den store variation på metoderne, besejrer en rocker, måske eventuelt et par kedelige køreturer på din motorcykel der alle ligner hinanden. Og sådan bliver det gentaget hele spillet igennem. Spillet tager dens historie (og sig selv) alt for seriøst, at det næsten ikke engang er sjovt, men bare sørgeligt. Der var også til tider, hvor animationerne forsvandt helt, og når man sloges mod nogen, stod deres figur helt stille, mens man trykkede på knapper. Da jeg havde gennemført spillet, tænkte jeg, om det overhovedet var det værd. Svaret siger vidst sig selv. Slutningen var dog noget af det bedste ved spillet, fordi det endelig var ovre. Selve slutningen var dog forfærdelig, så den passede vidst godt til resten af spillet.

Grafikken ligner noget der kunne være produceret til Playstation 2, uden at det ville udnytte dens maksimale ydeevne. Man kan godt se, at dele af spillet, var der virkelig blevet lagt arbejde. Som i baggrunden, som træer, natur, og søer. Men udførelsen, og texturen, er alt for dårlig, så man ikke nyder det.

Styringen er virkelig skidt. Til tider, reagerer den for langsomt eller slet ikke. Og det resulterer til mange frustrationer og eventuelle dødsfald . Desuden, er der et par funktioner der er forbundet, til de samme knapper, der også skaber irritation til tider.

Stemmeskuespillet, er latterligt. Nogen gange taler de for lavt, og utydeligt. Der kunne også godt arbejdes lidt med manuskriftet, og være lidt mere variation i hvad fjenderne siger.

Det her spil, havde til en vis grad potentialet, til at blive noget godt. Men det færdige arbejde er alt, alt for sjusket, og det ligner ærlig talt et spil under udvikling. Jeg har intet godt at sige om Ride to Hell Retribution, udover coveret og æsken, hvor spillet rigtig hører til. Dette “spil”, får den laveste karakter der overhovedet er mulig.

Karakter: 0/10
Udvikler: Eutechnyx
Udgiver: Deep Silver
Platform: Ps3
Venligst udlånt af: Wendros

Anmeldt af Søren “Crulie” Voigt