Galskab i Saints Row The Third

Saints-Row-the-Third-17

Det tredje spil i rækken, om banden Saints Row. Hvis du leder efter et af de mest useriøse sandkasse spil, og virkelig plat humor, så er dette spil det rette. Dette er Saints Row The Third The Full Package. Søren springer ud i galskaben.

Hvis du ikke kender Saints Row, kan det bedst beskrives som en mere barnlig udgave af GTA. Bare rolig, jeg vil ikke til at sammenligne de to spil. I 3’eren har serien dog taget en lidt anden og mere useriøs drejning. Og det klæder faktisk serien endnu mere.

Gameplayet virker som det skal. Der er en del muligheder, men det bliver ikke for kompliceret. Der er masser af missioner, aktiviteter, og ting at finde i Steelport. Men det kan hurtigt blive trættende, og der er ærlig talt, ikke meget variation i aktiviteterne. Dog, et minus jeg er nødt til at nævne, er at der er ingen mulighed, for at genspille missioner. Det er lidt noget øv. Genspilning værdien i hele spillet, er dog ikke så stor for mig, da der ikke er helt den samme underholdnings faktor, som første gennemspilning.

Dog er de 3 ekstra mission pakker der medfølger i The Full Package udgaven (kan også købes separat) vildt underholdende. Dog, er de også meget korte. Men når det er sagt, er der også virkelig kvalitet i dem!

Musikken i spillet, lægger man nok mest mærke til, når man kører i bil. Der er en del forskellige radiostationer at vælge imellem, men jeg fandt mig selv, hører de samme sange, over og over igen. Det er ikke som sådan en negativ ting, men det er værd at nævne, at der ikke er tonsvis af sange.

Konklusionen er, hvis du er til spil, hvor du sagtens kan koble fra, være useriøst og bare nyde spillet for det det er, så er Saints Row The Third, lige noget for dig. Jeg nød det i hvert fald meget. Men, det har sine fejl og mangler. Men Saints Row The Third, er uden tvivl god underholdning.

Karakter: 8/10
Udvikler: Volition
Udgiver: THQ
Platform: Ps3
Venligst udlånt af: Wendros

Anmeldt af Søren “Crulie” Voigt