Dead Island Riptide

dead-island-riptide-ps3

Nu er Dead Island tilbage igen med en ny historie, interessante nye personer og et fedt gameplay, ikke? Desværre er det ikke helt sådan. Vi prøver zombiespillet Dead Island Riptide til PS3.

For at sige det ligeud, så var Dead Island (spillet fra 2009), ikke helt min kop te. Det var ikke forfærdeligt, men
der var en del ting, der gjorde det til en dårligere oplevelse, end det kunne have været.

På samme måde med Dead Island Riptide, seneste spil i serien. Grafikken er ikke overvældende, men det ser i hvert fald ikke dårligt ud på et HD-TV. Jeg synes, at landskaberne som træer og baggrunde er rigtig godt lavet, og det bliver ikke kedeligt at se på.

Lyden er ret normal, hvad angår de forskellige platforme man går på (sten, jord, vand, eks). Det er dog ret fedt, når man kan hører, at en zombie sniger sig op bag en. Det er ret godt lavet. Men der kunne godt være mere variation ved zombielydene. Jeg endte med at blive træt af at høre de samme zombie lyde igen og igen.

Baggrundsmusikken fik lavet en passende stemning, men blev en smule monotont. Stemmeskuespillet er ikke godt eller dårligt, men det er ikke overbevisende. Jeg troede ikke engang på, at de var fanget på en ø, fyldt med zombier, et lille øjeblik.

Gameplayet er dog nok det, der trækker ned i virkeligheden. Her er grundene: Grupper af zombier er alt for magtfulde. Man dør simpelthen for hurtigt af dem. Størstedelen af spillet er at dræbe zombier, men det bliver kedeligt i længden at gøre det. Og det er mest på grund af den lille variation i kampene.

Hovedpersonerne er endimensionelle, kedelige og gav ikke motivation til faktisk at spille videre. Og historien er tynd. Dog endte jeg med at være underholdt. Og det er også et plus, at man kan importere sit game fra det andet Dead Island og spille videre med personen.

Spillet er ikke værre end Dead Island, men det er heller ikke bedre. Dead Island var nemlig ikke perfekt,
og Dead Island Riptide lider af de samme fejl. Hvis der havde været en expansion pack til det gamle Dead Island
spil til en rimelig pris, ville det have været mere fair.

Karakter: 4/10
Udviklet af: Techland
Distributør: Wendros
Platform: PS3

Anmeldt af Søren ”Crulie” Voigt