Max Payne 3

Playstation for drengerøve.

max-payne-3-ps3

Vi tester her Max Payne 3, der har drengerøve som målgruppe. Så hvad var mere oplagt end at prøve spillet på en PS3 for nedrullede gardiner, mens drengene blev inviteret indenfor til en gamer-aften med pizza og chips?Uden at have prøvet – eller haft nogen baggrundshistorie i forhold til – de andre Max Payne-spil satte jeg spillet i min Playstation 3 og prøvede lykken” Og jeg kan love jer for, at jeg blev positivt overrasket over resultatet.
Jeg vil ikke røbe noget af den fede historie, som Max Payne 3 har at byde på, men den har masser af plot-tvist, og det er bare med at holde tungen lige i munden. Jeg var på et tidspunkt helt fortabt med de navne, der optræder, men det lykkedes mig dog at få historien til at hænge sammen til sidst.

Og så hjælper det, at gameplayet i shoot ‘em up-spillet er for fedt! Både det at historien bliver fortalt i datid, men også den måde det bliver udført på. Det føles nyt og forfriskende. Simpelthen fantastisk.

Og hvis du dør for tit, giver spillet dig automatisk et par painkillers, så du har lidt at klare dig på. Du har altså en chance for at komme videre. Det er et fedt plus!

Der er et par mennesker der klager over kontrollen på konsoller, og at spillet skal spilles med keyboard og mus. Men efter min mening er det noget fis. Jeg havde ingen problemer med styringen, og den var lige at gå til.

Lyden i spillet var god! Selvom dialogen var fed, så synes jeg dog, at skuespillerne der lagde stemmer til dem, lød lidt tørre fra tid til anden. Men det, der opvejer det, er musikken! De sidste 15 minutter af spillet var en ren symfoni af musik, der fik ens hjerte til at pumpe hurtigere, mens man kæmpede for at overleve. Det lyder måske overdrevet, men man skal selv spille det for at forstå det.

Alt i alt er Max Payne 3 et fedt drengerøvsspil! Hvis du er på udkig efter et spil med en fed historie, et gameplay der ikke bliver kedeligt og føles nyt og forfriskende, så vil jeg stærkt anbefale Max Payne 3. Det er årets adrenalin kick!

Af Søren “Crulie” Voigt

Platform: PS3
Udvikler: Rockstar Games
Karakter: 10/10