Call of Duty: Black Ops – råt, men godt?

Vores anmelder er glad for det rå og flotte krigsspil Call of Duty: Black Ops til Wii, men selve kontrolsystemet imponerer ikke så meget, så det gør noget.

Det kultiske krigsspil Call of Duty er for længst udkommet i en udgave, der foregår under den kolde krig. Den lækre rå grafik glider i olie, men kontrollen er lidt kompliceret, da man skal jonglere med Wii-remote og nunchuck samtidig.

Call of Duty: Black Ops fungerer fint nok, men kunne godt savne mere variation over temaet krig trods det medfølgende mindre spil, hvor man skal udrense et hus for zombienazister! Sværhedsgraden er relativt høj den lidt bøvede kontrol til trods.

Platform: Nintendo Wii
Distributør: Activision
Vores karakter: 7/10

Slip fantasien løs med Kirby

Kirby’s Epic Yarn er et udmærket Wii-spil, men er primært for børn. Eller barnlige voksne, der har fantasien, tegneserierne og humøret på rette sted.

Nintendo forbindes af mange med trippede børnespil, og Kirby’s Epic Yarn er ingen undtagelse.

Man spiller den kulørte bold Kirby, der kaster med garn på onde bier og andet fy-fy for at befri et fantasiland for en ond troldmand.

Der er mange fine påfund i platformspillet, men søvndyssende musik og en lav sværhedsgrad gør det aldrig for alvor interessant for fuldvoksne mænd. Sjove påfund, men for lidt substans.

Platform: Nintendo Wii
Distributør: Bergsala
Vores karakter: 5/10